SON DAKİKA

"engelliler/kitap/otomobil/magazin" İLE İLGİLİ HABERLER

Bir rehber kitap: Bizans Tarih Atlası
Bizans Tarih Atlası, Hıristiyan ve Müslüman coğrafyalar arasında asırlar boyu bir köprü olan Bizans İmparatorluğunun siy..
Ödüllü polisiye yazarı Arne Dahl'dan yeni bir macera
Uluslararası çok satan romanların yazarı Arne Dahl’dan yeni bir seri ve serinin, özellikle Almanya’da büyük ilgi gören, ..
Akışta: İnternet Çağında Sanat
Koç Üniversitesi Yayınları (KÜY), Sanat kategorisinde Akışta: İnternet Çağında Sanat adlı kitabı yayımladı. Karlsruhe’de..
Mecburiyet raflardaki yerini aldı
Savaş karşıtı görüşleriyle tanınan ve I. Dünya Savaşı boyunca bu görüşlerini yaymayı kendine misyon edinen Stefan Zweig’..
Frankfurt Kitap Fuarı Sona Erdi
Dünyanın en büyük kitap fuarı olarak kabul edilen Frankfurt Kitap Fuarı sona erdi. Yayıncılık sektörünü ve kitapseverler..
Porsche'nin elektrikli otomobili ilk kez canlı olarak yolda görüntülendi
Porsche'nin tamamen elektrikli otomobili Mission E, ilk kez canlı olarak halka açık yollarda görüntülendi. İşte 2019’da ..
Binlerce araçta göçük oluştu! Japon otomobil devi binlerce müşterisini mağdur etti
Japon otomobil devi Honda’nın yeni Civic modeli araçlarında oluşan göçük ve dalgalanmalardan dolayı binlerce kişi mağdur..
Türk mucitler kendi elektriğini üreten motor icat etti
Hatay’da dört arkadaş, kendi atölyelerinde hiçbir yakıt kullanmadan çalışan kendi kullanacağı elektriği kendisi üreten m..
Bu alışkanlığı mutlaka kazandırın...
Kitap okumak çocuklara küçük yaşlardan itibaren kazandırılması gereken alışkanlıkların başında geliyor. Çocuklara kitap ..
YUKARI